Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierGerard Dam

Gerard Dam / Algemeen bestuurslid

Woonplaats: Hardenberg

Werkte bij de Gemeente Hardenberg op de afdeling Belastingen/Gegevensbeheer en sinds enkele jaren bij scholengemeenschap Greijdanus; eerst als roostermaker en sinds 2022 als conciërge. Voetballiefhebber; trainde zes jaar een meidenelftal en verzorgde de live verslagen van HHC1-wedstrijden op twitter.

Bestuurslid Platform Inclusief hardenberg Inclusief sinds mei 2019.

Aandachtsgebieden binnen het Platform: o.a. BTB-projecten

Gerard Dam, Bestuurslid Platform Hardenberg Inclusief

‘Ik ben in het verleden eens mee geweest met een Europese Inclusie Trip; een initiatief dat – als ik het me goed herinner – later heeft geleid tot de oprichting van het Platform Inclusief gemeente Hardenberg. Het leek me interessant en zinvol om deel uit te maken van een dergelijk platform. Ook omdat ik me goed kan verplaatsen in mensen met autismespectrumstoornissen. Dat is een groep die nogal eens over het hoofd wordt gezien als het gaat om de inrichting van bijvoorbeeld openbare ruimten.

Mijn ervaring is dat mensen en organisaties het Platform steeds beter weten te vinden voor onderwerpen die betrekking hebben op inclusiviteit. We worden gezien als een partij die geïnformeerd en om advies gevraagd kan worden over plannen in onze gemeente. En dat gebeurt gelukkig steeds vaker. De uitdaging is wel om de kaders van onze kennis en aandachtsgebieden te bewaken. Inclusie is een heel breed begrip.’

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud