Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierHenk Meijerink

Henk Meijerink / Vice-voorzitter

Woonplaats: Hardenberg

Werkte na de MTS opleiding bij Vonk in Coevorden, het latere Imtech. Tot zijn vervroegde pensionering in 2005 was hij hier uitvoerder installatietechniek.

Bestuurslid Platform Inclusief gemeente Hardenberg sinds april 2015. Aandachtsgebieden binnen het Platform: vice-voorzitter, Afdeling BTB (Bereikbaarheid, Toegankelijkheid en Bruikbaarheid); daarnaast lid van de Werkgroep Inclusief Vechtdal (Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

Henk Meijerink, Vice-voorzitter Platform Hardenberg Inclusief

‘Ik ben via mijn vrouw betrokken geraakt bij het Platform Inclusief gemeente Hardenberg; zij zat destijds in wat toen nog het Platform Gehandicapten heette. Toen er in 2005 een technische functie vrijkwam in het bestuur, keek ze al snel verwachtingsvol naar mij. Tja, ik had de tijd en de technische achtergrond, dus zo rolde ik erin.

Mijn taak is het schouwen en beoordelen van gebouwen en openbare ruimten op de thema’s bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid (BTB). Je kunt dan denken aan ziekenhuizen, sporthallen en parken.
Vervolgens adviseren we projectmanagers, gemeenten, architecten en/of opdrachtgevers over onze bevindingen. In feite denken we mee over alles wat een inclusieve samenleving verder kan bevorderen. Daar komen met de jaren steeds nieuwe aandachtsgebieden bij want de technische ontwikkelingen staan nooit stil. En op het gebied van inclusiviteit is er nog altijd veel te winnen.’

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud