Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierANWB AutoMaatje bij De Stuw

27 september 2021
}
Leestijd:
Word ANWB AutoMaatje! In de gemeente Hardenberg zitten veel mensen gedwongen thuis door een vervoersprobleem, waardoor ze weinig sociale contacten hebben en eenzaamheid kan toenemen. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of mensen met een beperking. ANWB AutoMaatje Met ANWB AutoMaatje brengen vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten van A naar B, […]

Word ANWB AutoMaatje!

In de gemeente Hardenberg zitten veel mensen gedwongen thuis door een vervoersprobleem, waardoor ze weinig sociale contacten hebben en eenzaamheid kan toenemen. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of mensen met een beperking.

ANWB AutoMaatje

Met ANWB AutoMaatje brengen vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten van A naar B, dit doen ze in hun eigen auto tegen een onkostenvergoeding.

Vrijwilligers gezocht

De komende periode is De Stuw druk met het zoeken van vrijwilligers, die bijvoorbeeld chauffeur willen zijn of mensen thuis willen bezoeken om uitleg te geven over ANWB AutoMaatje. De eerste vrijwilligers hebben zich al gemeld, maar er zijn er nog meer nodig. Dus wil jij iets voor een ander betekenen? Geef je dan op als vrijwilliger voor ANWB AutoMaatje.

https://destuw.nl/nieuws/word-anwb-automaatje

Meer nieuws

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud