Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierWie zijn we

Platform Inclusief bestuur

U ziet hier een foto met de bestuursleden van Platform Inclusief gemeente Hardenberg.

Bestuur

Het Platform Inclusief gemeente Hardenberg telt zeven bestuursleden; betrokken inwoners uit Hardenberg die allemaal een eigen persoonlijke motivatie hebben om zich op vrijwillige basis in te zetten voor meer inclusiviteit voor mensen met een beperking.

We stellen onszelf graag aan je voor.

Henk Leemhuis

Henk Leemhuis

Voorzitter

Henk Meijerink

Henk Meijerink

Vice-Voorzitter

Klari Baarslag

Klari Baarslag

BTB / Scholenproject

Karin van der Haar

Karin van der Haar

Penningmeester / Werk & Sport

Roy Hulzebosch

Roy Hulzebosch

Social Media / Website

Marlies Veurink

Marlies Veurink

Algemeen bestuurslid

Nanda Hofsink

Nanda Hofsink

Secretariële ondersteuning

Adviesgroep BTB – de ervaringsdeskundigen

Naast de vaste bestuursleden van het Platform Inclusief gemeente Hardenberg is er de adviesgroep BTB (Bereikbaarheid, Toegankelijkheid en Bruikbaarheid). Deze bestaat uit een groot aantal ervaringsdeskundigen met verschillende achtergronden: sommigen hebben een visuele of gehoorbeperking, anderen maken gebruik van een rolstoel of andere hulpmiddelen.
Daarnaast zijn er mensen die kennis en/of ervaring hebben met hersenaandoeningen zoals dementie of autisme. Voor mensen die hieraan lijden gelden weer andere aandachtspunten zoals herkenning, overzicht en kleurcontrasten.

Aanmelden als ervaringsdeskundige

De Adviesgroep BTB staat altijd open voor nieuwe aanmeldingen vanuit zoveel mogelijke invalshoeken: ben of ken je iemand die uit eigen ervaring veel weet over een bepaalde beperking en de gevolgen hiervan in het maatschappelijk leven? En kunnen we in voorkomende gevallen een beroep op je doen om mee te kijken naar (verbeter)plannen?

Meld je dan aan via het contactformulier en vertel iets over je achtergrond en ervaring.

Ga naar de inhoud