Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierProjecten

$

Schoolprojecten

Het scholenproject

Het scholenproject

Het scholenproject is al jaren een onderdeel van het Platform Inclusief gemeente Hardenberg.

Met een enthousiaste groep ervaringsdeskundigen bezoeken we de groepen 7 en 8 van de scholen in de gemeente Hardenberg.

$

BTB Projecten

Dementievriendelijk

Dementievriendelijk

Platform Hardenberg Inclusief besteedt extra aandacht aan het dementievriendelijk maken van gemeente Hardenberg. Nederland telde in 2021 meer dan 290.000 mensen die lijden aan een vorm van dementie.

Herinrichting Bastingplein en Wilhelminaplein

Herinrichting Bastingplein en Wilhelminaplein

Bij de herinrichting van openbare ruimten zoals pleinen en straten denkt de Adviesgroep BTB mee vanaf de ontwerpfase. Vooral op plekken waar verschillende functies gecombineerd moeten worden (denk aan bijvoorbeeld aan parkeren en winkels)

$

Werk & sportprojecten

Sportparticipatie

Sportparticipatie

Meedoen doen aan sport en ontspanning: gezond bewegen is goed voor iedereen, met of zonder beperking. De gemeente Hardenberg heeft een groot en bloeiend verenigingsleven en bij steeds meer clubs zijn inclusiviteit en toegankelijkheid belangrijke aandachtspunten. Het platform Hardenberg Inclusief ondersteunt en adviseert hierbij graag.

Werksparticipatie

Werksparticipatie

Werk is een belangrijke factor in het leven van mensen. Het biedt structuur, sociale contacten, ontwikkelingsmogelijkheden, financiële onafhankelijkheid en een gezond zelfbeeld. Toch is de arbeidsmarkt niet voor iedereen even makkelijk toegankelijk.

$

Week van de Toegankelijkheid

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud