Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierMarlies Veurink

Marlies Veurink / Scholenproject / Algemene zaken

Woonplaats: Bergentheim

Bestuurslid Platform Inclusief Hardenberg sinds 2021.

Marlies werkte in de detailhandel en ouderenzorg.

 Aandachtsgebieden binnen het Platform: scholenproject en algemene zaken

Marlies Veurink Platform Hardenberg Inclusief

‘Door een zeldzame aangeboren aandoening heb ik een lichamelijke beperking. Dit betekent dat ik hulpmiddelen nodig heb om mobiel te blijven en mee te kunnen doen in de samenleving. Daar kan ik goed mee leven, want ik ben positief ingesteld en richt me daarom bij voorkeur op de dingen die ik wél kan. Natuurlijk kom ik ook situaties tegen die voor mensen in een rolstoel of met andere hulpmiddelen extra moeilijk of soms onmogelijk zijn. Die zou ik dan graag anders zien en dat geldt ongetwijfeld ook voor lotgenoten.

Het Platform Inclusief Hardenberg is hiervoor bij uitstek het klankbord: wij helpen samen zoeken naar de juiste, positieve oplossingen en geven hierover advies. Dat spreekt me erg aan. Een inclusieve samenleving is een open samenleving waar iedereen ertoe doe en van waarde is. Dat betekent ook dat voorzieningen voor iedereen toegankelijk -moeten- zijn. Onze inzet is dat iedereen mee kan doen en zich begrepen voelt. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij.’

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud