Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierBTB Projecten

De Adviesgroep BTB is betrokken bij verschillende projecten op verzoek van de gemeente, woningbouwvereniging, openbaar vervoer, bedrijven en particulieren. De BTB-projecten zijn gericht op adviezen en aanbevelingen voor gebouwen en (openbare) ruimten vanuit het oogpunt van Bereikbaarheid, Toegankelijkheid en Bruikbaarheid (BTB).
Dementievriendelijk

Dementievriendelijk

Platform Hardenberg Inclusief besteedt extra aandacht aan het dementievriendelijk maken van gemeente Hardenberg. Nederland telde in 2021 meer dan 290.000 mensen die lijden aan een vorm van dementie.

Herinrichting Bastingplein en Wilhelminaplein

Herinrichting Bastingplein en Wilhelminaplein

Bij de herinrichting van openbare ruimten zoals pleinen en straten denkt de Adviesgroep BTB mee vanaf de ontwerpfase. Vooral op plekken waar verschillende functies gecombineerd moeten worden (denk aan bijvoorbeeld aan parkeren en winkels)

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud