Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierNieuws

Nationale sportmarkt 2023 Hardenberg

Nationale sportmarkt 2023 Hardenberg

Wil jij graag sporten en heb je een beperking? Of wil je gewoon kijken naar deze sporten voor jong en oud, beperkt of niet beperkt? Kom dan 23 September 2023 naar de Inclusieve sportmarkt in Hardenberg.

Spartelvijver Sibculo oktober 2022

Spartelvijver Sibculo oktober 2022

In oktober 2022 zijn wij als Platform Inclusief gemeente Hardenberg benaderd door het bestuur van PB Sibculo. Ze hadden het voornemen om het gebouw bij de spartelvijver een opknapbeurt te geven en toegankelijk maken voor iedereen.

De Inclusieve Picknicktafel

De Inclusieve Picknicktafel

Op 8 juni werd de eerste inclusieve picknicktafel in onze gemeente geplaatst. Wethouder Werner ten Kate ging er in gesprek met twee vrijwilligers van Platform Inclusief én de ontwerper van de bank.

Week van de toegankelijkheid 2022 onthulling picknick tafel

Week van de toegankelijkheid 2022 onthulling picknick tafel

Het is weer de Week van de Toegankelijkheid. Onthulling meest toegankelijke Vechtdaltafel. Iedereen kan straks picknicken in het Vechtdal. In de week van toegankelijkheid werd het prototype van de toegankelijke picknicktafel onthuld. In het voorjaar van 2023 zullen verspreid over het Vechtdal In de gemeenten Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Zwolle de eerste Vechtdaltafels daadwerkelijk geplaatst worden.

Waar staat Platform Inclusief Gemeente Hardenberg voor?

Het Platform Inclusief gemeente Hardenberg maakt zich als belangenbehartiger voor alle inwoners in de gemeente Hardenberg.

Naar de inhoud springen