Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierDementie

Platform Inclusief gemeente Hardenberg en De Stuw slaan de handen ineen voor mensen met een haperend geheugen.

Dementie, NAH en Parkinson

Wij zetten ons in voor inwoners met geheugenproblematiek, zoals bijv. Dementie, niet aangeboren hersenletsel en Parkinson.

Bij Noaber in Hardenberg en bij de Makelij in Dedemsvaart zijn ontmoetingsplekken gerealiseerd voor inwoners die te maken hebben met geheugenproblematiek. Hier wordt gekeken naar wat nog wél mogelijk is, want iedereen verdient een kans om mee te blijven doen in de samenleving, ook als je ziek wordt. Een groep inwoners maakt al gebruik van deze ontmoetingsplekken.

Wij hebben het vermoeden dat we een groep mensen niet kunnen bereiken die wel gebaat zouden zijn bij informatie die daar gehaald of gedeeld kan worden.

Wat zouden wij graag willen?

Dat meer inwoners ons weten te vinden, wij willen verder kijken dan de ziekte. Mensen met geheugenproblematiek niet afschrijven, maar samen ontdekken wat nog wel kan!

Je bent niet alleen! 1 op 3 vrouwen en 1 op 5 mannen heeft hiermee te maken. Wil je graag meer informatie? Bel dan De Stuw via telefoonnummer 0523 267 478

Voel je welkom!

Meer informatie:

https://www.parkinson.nl/
https://www.alzheimer-nederland.nl/
https://www.hersenstichting.nl/

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud