Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierHardenberg finalist ‘Meest Toegankelijke gemeente van Nederland 2021’

1 september 2021
}
Leestijd:
De gemeente Hardenberg is door naar de Finale. Wij zijn samen met de gemeenten Zwolle, Stein, Harderwijk en Oude Ijsselstreek door naar de Finale. In de onderstaande link kunt u meer informatie inzien.https://www.hardenberg.nl/actueel/bericht/archive/2021/09/article/harden… Op 1 september 2021 zal er een kunstwerk tentoongesteld gaan worden op de markt van de Gemeente Hardenberg om aandacht te schenken […]

De gemeente Hardenberg is door naar de Finale.

Wij zijn samen met de gemeenten Zwolle, Stein, Harderwijk en Oude Ijsselstreek door naar de Finale.

In de onderstaande link kunt u meer informatie inzien.
https://www.hardenberg.nl/actueel/bericht/archive/2021/09/article/harden…

Op 1 september 2021 zal er een kunstwerk tentoongesteld gaan worden op de markt van de Gemeente Hardenberg om aandacht te schenken aan deze campagne.
De moeite waard om het mooie kunstwerk te bekijken.

Waar: De Markt Hardenberg
Wanneer: 1 september 2021
Hoe laat: 14:30 tot 16:30 (persmoment 14:30-15:00 met de Wethouder)

Bron: RTV Oost
https://www.rtvoost.nl/nieuws/2002946/Hardenberg-en-Zwolle-in-de-race-om…
Bron: Gemeente Hardenberg
https://www.hardenberg.nl/actueel/bericht/archive/2021/09/article/harden…

Als gemeente Hardenberg streeft de gemeente er, samen met andere organisaties, naar om de meest inclusieve gemeente van Nederland te zijn. Toegankelijkheid is hierin een belangrijk onderdeel. In 2018 is deze gemeente uitgeroepen tot Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland. Door deze titel is het onderwerp toegankelijkheid nog meer gaan leven in de samenleving.

Bron: https://vng.nl/

Meer nieuws

Festival Random Live

Festival Random Live

Als Platform Inclusief gemeente Hardenberg, zijn we een poos geleden al in gesprek geweest met Reinoud Hofsink over het prachtige Random Live Festival.

Rick Brink onverwachts overleden

Rick Brink onverwachts overleden

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Rick Brink plotseling is overleden. Voor het platform inclusie gemeente Hardenberg heeft Rick veel betekend. Mede door hem is Hardenberg de meest inclusieve gemeente van Nederland geworden.

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud