Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierPluimuitreiking 2023

4 oktober 2023
}
Leestijd:
In de week van toegankelijkheid wordt er elk jaar een stimuleringspluim uitgereikt door het Platform inclusief gemeente Hardenberg.

Op de facebookpagina kon er worden gestemd op een bedrijf en of organisatie. Het bestuur van PIGH heeft 3 namen eruit gehaald en op de website kon er gestemd worden.

De Branderij is dit jaar verkozen voor de stimuleringspluim.

Zij zetten zich in voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, een mooi bedrijf in Hardenberg welk gerund wordt door Patrick Mulder.

Vanmiddag 04-10 heeft het platform inclusief gemeente Hardenberg onder het genot van een heerlijke bak koffie en gebak de pluim mogen overhandigen.

Lees ook het artikel van de Toren
De Pluim is voor AC de Branderij – De Toren Hardenberg

Meer nieuws

Rick Brink onverwachts overleden

Rick Brink onverwachts overleden

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Rick Brink plotseling is overleden. Voor het platform inclusie gemeente Hardenberg heeft Rick veel betekend. Mede door hem is Hardenberg de meest inclusieve gemeente van Nederland geworden.

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud