Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierCampagne meest toegankelijke gemeente 2021

6 augustus 2021
}
Leestijd:
Heeft u al gestemd? Hieronder vind u een stukje van onze gemeente, op de pagina van de Verkiezing Meest toegankelijke gemeente van Nederland 2021.Hierin staan diverse inwoners van de gemeente Hardenberg met een bijzonder mooi verhaal. De vijf gemeenten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Die worden beoordeeld door een vakjury, bestaande […]

Heeft u al gestemd?

Hieronder vind u een stukje van onze gemeente, op de pagina van de Verkiezing Meest toegankelijke gemeente van Nederland 2021.
Hierin staan diverse inwoners van de gemeente Hardenberg met een bijzonder mooi verhaal.

De vijf gemeenten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Die worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit juryvoorzitter Leonard Geluk (Algemeen Directeur Vereniging van Nederlandse Gemeenten), Rick Brink (Directeur Belangenbehartiging bij Stichting Studeren & Werken op Maat), Illya Soffer (Directeur Ieder(in)), Sheila Oroschin (Sociaal ondernemer) en Tako Rietveld (Kindercorrespondent). Zij bepalen wie de winnaar wordt en welke gemeente de aanmoedigingsprijs verdient.

Meer nieuws

Rick Brink onverwachts overleden

Rick Brink onverwachts overleden

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Rick Brink plotseling is overleden. Voor het platform inclusie gemeente Hardenberg heeft Rick veel betekend. Mede door hem is Hardenberg de meest inclusieve gemeente van Nederland geworden.

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud