Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierCampagne meest toegankelijke gemeente 2021

6 augustus 2021
}
Leestijd:
Heeft u al gestemd? Hieronder vind u een stukje van onze gemeente, op de pagina van de Verkiezing Meest toegankelijke gemeente van Nederland 2021.Hierin staan diverse inwoners van de gemeente Hardenberg met een bijzonder mooi verhaal. De vijf gemeenten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Die worden beoordeeld door een vakjury, bestaande […]

Heeft u al gestemd?

Hieronder vind u een stukje van onze gemeente, op de pagina van de Verkiezing Meest toegankelijke gemeente van Nederland 2021.
Hierin staan diverse inwoners van de gemeente Hardenberg met een bijzonder mooi verhaal.

De vijf gemeenten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Die worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit juryvoorzitter Leonard Geluk (Algemeen Directeur Vereniging van Nederlandse Gemeenten), Rick Brink (Directeur Belangenbehartiging bij Stichting Studeren & Werken op Maat), Illya Soffer (Directeur Ieder(in)), Sheila Oroschin (Sociaal ondernemer) en Tako Rietveld (Kindercorrespondent). Zij bepalen wie de winnaar wordt en welke gemeente de aanmoedigingsprijs verdient.

Meer nieuws

Pluimuitreiking 2023

Pluimuitreiking 2023

In de week van toegankelijkheid wordt er elk jaar een stimuleringspluim uitgereikt door het Platform inclusief gemeente Hardenberg.

Week van de Toegankelijkheid 2023

Week van de Toegankelijkheid 2023

De Week van de Toegankelijkheid is van 2 t/m 7 oktober 2023 en vraagt aandacht voor een toegankelijke samenleving voor mensen met een beperking. Het thema van dit jaar is; Toegankelijkheid loont!

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud