Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierDe Inclusieve Picknicktafel

19 juni 2023
}
Leestijd:
Op 8 juni werd de eerste inclusieve picknicktafel in onze gemeente geplaatst. Wethouder Werner ten Kate ging er in gesprek met twee vrijwilligers van Platform Inclusief én de ontwerper van de bank.

Met de unieke Vechtdalbank is het Vechtdal weer een stukje inclusiever gemaakt. De toegankelijke picknickbank die onlangs is geplaatst in het Staatsbos in Diffelen is een aanwinst voor de gemeente Hardenberg, vind Klari Baarslag en Henk Meijerink. De twee vrijwilligers van Werkgrope Inclusief Vechtdal zetten zich in voor mensen met een beperking.

“We willen dat iedereen deel kan nemen aan het vrijetijdsaanbod en zorgeloos kan genieten van de rust, ruimte en natuur in het Vechtdal.”

Meer nieuws

Festival Random Live

Festival Random Live

Als Platform Inclusief gemeente Hardenberg, zijn we een poos geleden al in gesprek geweest met Reinoud Hofsink over het prachtige Random Live Festival.

Rick Brink onverwachts overleden

Rick Brink onverwachts overleden

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Rick Brink plotseling is overleden. Voor het platform inclusie gemeente Hardenberg heeft Rick veel betekend. Mede door hem is Hardenberg de meest inclusieve gemeente van Nederland geworden.

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud