Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierDe Inclusieve Picknicktafel

19 juni 2023
}
Leestijd:
Op 8 juni werd de eerste inclusieve picknicktafel in onze gemeente geplaatst. Wethouder Werner ten Kate ging er in gesprek met twee vrijwilligers van Platform Inclusief én de ontwerper van de bank.

Met de unieke Vechtdalbank is het Vechtdal weer een stukje inclusiever gemaakt. De toegankelijke picknickbank die onlangs is geplaatst in het Staatsbos in Diffelen is een aanwinst voor de gemeente Hardenberg, vind Klari Baarslag en Henk Meijerink. De twee vrijwilligers van Werkgrope Inclusief Vechtdal zetten zich in voor mensen met een beperking.

“We willen dat iedereen deel kan nemen aan het vrijetijdsaanbod en zorgeloos kan genieten van de rust, ruimte en natuur in het Vechtdal.”

Meer nieuws

Pluimuitreiking 2023

Pluimuitreiking 2023

In de week van toegankelijkheid wordt er elk jaar een stimuleringspluim uitgereikt door het Platform inclusief gemeente Hardenberg.

Week van de Toegankelijkheid 2023

Week van de Toegankelijkheid 2023

De Week van de Toegankelijkheid is van 2 t/m 7 oktober 2023 en vraagt aandacht voor een toegankelijke samenleving voor mensen met een beperking. Het thema van dit jaar is; Toegankelijkheid loont!

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud