Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierInclusieve sportmarkt Hardenberg

27 september 2023
}
Leestijd:
Op zaterdag 23 september 2023, heeft Wethouder Martijn Breukelman de inclusieve sportmarkt geopend die plaatsvond op de Markt in Hardenberg.
opening-inclusieve-sportmarkt-september-2023

Een leuke middag voor mensen met en zonder beperking. Jong en oud, ongeacht hun fysieke mogelijkheden, werden van harte verwelkomd op deze inclusieve sportmarkt. Hier kregen bezoekers de kans om te ontdekken welke sporten zij allemaal kunnen beoefenen. Talloze sportaanbieders stonden paraat om hun aanbod te presenteren.

Het was een plezierige middag voor zowel mensen met als zonder beperking. De opkomst was uitstekend, en er heerste veel enthousiasme onder de aanwezigen.

opening-inclusieve-sportmarkt-september-2023
Foto: G. Brokelman – De Toren

Sportaanbieders:

Home (fit-fight.nl)
St. Paardrijden Gehandicapten Hardenberg e.o. (spghardenberg.nl)
G-Team | KV Juventa (juventa-hardenberg.nl)
Zitvolleybal Archives – Captains Kangeroe
G-voetbal | sv Gramsbergen (sv-gramsbergen.nl)

Foto’s:

Meer nieuws

Rick Brink onverwachts overleden

Rick Brink onverwachts overleden

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Rick Brink plotseling is overleden. Voor het platform inclusie gemeente Hardenberg heeft Rick veel betekend. Mede door hem is Hardenberg de meest inclusieve gemeente van Nederland geworden.

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud