Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierOpening Badhuisplein Hardenberg 26 mei 2023

6 juni 2023
}
Leestijd:
Platform Inclusief is betrokken geweest bij de herinrichting van het Badhuisplein. Wij mochten meedenken met de stakeholders van het plein.

Vanaf het eerste moment op juli 2020 zijn wij als Platform Inclusief gemeente Hardenberg betrokken geweest bij de herinrichting van het Badhuisplein. Wij mochten meedenken met de stakeholders van het plein.

Het moest een plein worden voor iedereen. Dit kan door minimale hoogteverschillen , rekening houden met slechtzienden en elementen als verlichting. Tijdens het proces mochten wij mee adviseren met het inrichten van het speelplaatsje. Hierin moesten ook kinderen kunnen spelen met een beperking. 

Ook is gedacht aan de rustpunten zodat er bankjes geplaatst zijn met een rugleuning. 

Het was voor ons een leerzaam en nuttig project en bedanken de gemeente dat we mochten adviseren. 

Toespraak van wethouder Martijn Breukelman
Toespraak van wethouder Martijn Breukelman
Inrichting speelplaats badhuisplein, ook voor kinderen met een beperking
Inrichting speelplaats badhuisplein, ook voor kinderen met een beperking

Meer nieuws

Pluimuitreiking 2023

Pluimuitreiking 2023

In de week van toegankelijkheid wordt er elk jaar een stimuleringspluim uitgereikt door het Platform inclusief gemeente Hardenberg.

Week van de Toegankelijkheid 2023

Week van de Toegankelijkheid 2023

De Week van de Toegankelijkheid is van 2 t/m 7 oktober 2023 en vraagt aandacht voor een toegankelijke samenleving voor mensen met een beperking. Het thema van dit jaar is; Toegankelijkheid loont!

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud