Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierRick Brink onverwachts overleden

12 mei 2024
}
Leestijd:
Gisteravond bereikte ons het bericht dat Rick Brink plotseling is overleden. Voor het platform inclusie gemeente Hardenberg heeft Rick veel betekend. Mede door hem is Hardenberg de meest inclusieve gemeente van Nederland geworden.

Als minister van gehandicaptenzaken was hij een boegbeeld voor mensen met een beperking. Met zijn humor, zelfspot, doorzettingsvermogen, gewoon doen, inzet, enthousiasme, kennis en relativerend vermogen is hij in staat gebleken veel mensen te inspireren dat ondanks een beperking elk mens in staat is mee te doen.

Veel heeft hij daarmee bereikt en zelfs op de dag van zijn overlijden heeft hij voor de inclusieve samenleving in Hardenberg bij de Oelemölle een ingebruikname van een camerasysteem mogen uitvoeren.

Wij gaan zijn inzet en betrokkenheid ontzettend missen. We wensen zijn familie en andere naasten veel sterkte bij het verlies van deze grote kleine man.

Meer nieuws

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud