Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierUitreiking stimuleringspluim 2019 Lunchroom Dina’s Fellows

2 oktober 2019
}
Leestijd:
Er wordt elk jaar tijdens de week van toegankelijkheid een (stimulerings)Pluim uitgereikt aan een bedrijf of instantie binnen de gemeente Hardenberg.In 2019 is deze uitgereikt aan Lunchroom Dina’s Fellows te Dedemsvaart Deze ondernemers hebben er voor gezorgd dat hun bedrijf zo toegankelijk mogelijk is voor iedereen.Denk bijvoorbeeld aan mindervalidetoiletten (dat deze ook beschikbaar is voor […]

Er wordt elk jaar tijdens de week van toegankelijkheid een (stimulerings)Pluim uitgereikt aan een bedrijf of instantie binnen de gemeente Hardenberg.
In 2019 is deze uitgereikt aan Lunchroom Dina’s Fellows te Dedemsvaart

Deze ondernemers hebben er voor gezorgd dat hun bedrijf zo toegankelijk mogelijk is voor iedereen.
Denk bijvoorbeeld aan mindervalidetoiletten (dat deze ook beschikbaar is voor mindervaliden),een traplift, of een zorgeloze vakantie met zorg op locatie, hoog laag bedden, of op eigen tempo meedoen met de maatschappij.

Hierin zijn bovengenoemde bedrijven/instanties/parken en/of organisaties een voorbeeld voor vele andere binnen de gemeente Hardenberg.

Meer projecten

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud