Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierWeek van de toegankelijkheid 2022 onthulling picknick tafel

6 oktober 2022
}
Leestijd:
Het is weer de Week van de Toegankelijkheid. Onthulling meest toegankelijke Vechtdaltafel. Iedereen kan straks picknicken in het Vechtdal. In de week van toegankelijkheid werd het prototype van de toegankelijke picknicktafel onthuld. In het voorjaar van 2023 zullen verspreid over het Vechtdal In de gemeenten Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Zwolle de eerste Vechtdaltafels daadwerkelijk geplaatst worden.

Het is weer de Week van de Toegankelijkheid.

Onthulling meest toegankelijke Vechtdaltafel. Iedereen kan straks picknicken in het Vechtdal.

In de week van toegankelijkheid werd het prototype van de toegankelijke picknicktafel onthuld. In het voorjaar van 2023 zullen verspreid over het Vechtdal In de gemeenten Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Zwolle de eerste Vechtdaltafels daadwerkelijk geplaatst worden. De rolstoelgebruikers kunnen letterlijk aan de picknicktafel aanschuiven. De tafels worden voorzien van een QR-code.

Samen met de gemeente en Werkgroep Inclusie Vechtdal zijn inmiddels geschikte locaties gevonden.

Meer nieuws

Nationale sportmarkt 2023 Hardenberg

Nationale sportmarkt 2023 Hardenberg

Wil jij graag sporten en heb je een beperking? Of wil je gewoon kijken naar deze sporten voor jong en oud, beperkt of niet beperkt? Kom dan 23 September 2023 naar de Inclusieve sportmarkt in Hardenberg.

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Naar de inhoud springen