Neem contact op

Heeft u vragen, suggesties of andere onderwerpen waar we u mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Slide-in ContactformulierWeek van de Toegankelijkheid 2023

2 oktober 2023
}
Leestijd:
De Week van de Toegankelijkheid is van 2 t/m 7 oktober 2023 en vraagt aandacht voor een toegankelijke samenleving voor mensen met een beperking. Het thema van dit jaar is; Toegankelijkheid loont!

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid worden verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd om dit belangrijke thema onder de aandacht te brengen.

Het is een tijd waarin we leren over de unieke behoeften van mensen met een beperking en hoe we samen een meer inclusieve en gastvrije wereld kunnen creëren. Het is een periode van bewustwording en actie, waarin we streven naar een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om te stralen en te bloeien, ongeacht hun beperkingen.

Klik op de link en ontdek welke activiteiten er deze week gepland staan.
Week van de Toegankelijkheid

Meer nieuws

Rick Brink onverwachts overleden

Rick Brink onverwachts overleden

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Rick Brink plotseling is overleden. Voor het platform inclusie gemeente Hardenberg heeft Rick veel betekend. Mede door hem is Hardenberg de meest inclusieve gemeente van Nederland geworden.

Heeft u een vraag die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op.

$

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie over een bepaald thema? Wij staan altijd open voor suggesties. Als klankbord voor de Gemeente Hardenberg gaan wij graag het gesprek aan.

Ga naar de inhoud